fbpx

A Villa

A Villa, amely a horvátországi Dalmáciában, Murter szigeten található

Két épületben

Az idei évtől két különálló épületbe várjuk a nyaralni vágyókat. 

11 apartman és 1 önálló ház is bérelhető. 

Nézd meg a villa képeit a galériában.

A Villa szolgáltatásai


A Villa lokációja

Tisno egy kis ékszerdoboz. Közel vannak az üzletek, a villától akár gyalog is könnyedén elérhető minden.
Éttermek várják az idelátogató vendégeket finomabbnál finomabb ételekkel. A fagyizókban óriás adagokat adnak! A szórakozásra vágyó vendégek sem fognak unatkozni, köszönhetően a bároknak. Bevásárolni akár a faluban, de a környező településeken nagyobb bevásárlóközpontokban is lehetséges. A központból egy kiépített tengerparti sétány vezet majdnem teljesen a Villa Tolnai apartmanházig, ami mindössze 80 méterre található a parttól. Gyalogos távolságban egy aprókavicsos gyermekbarát strand található, ahol vizibicikli bérlésre, röplabdázásra is van lehetőség.
 A villáról és környékről készült képeket a galériában találjátok.

A Villa megközelítése

Tisno Horvátországban, Zadar és Sibenik között található, Budapesttől 670 km-re. Autóval Letenye országhatártól 440 km. Leggyorsabban úgy érhettek a Villa Tolnaiig, ha az A4, majd az A1 autópályán Pirovac lehajtóig haladtok, majd letérve tovább Pirovac irányába, de bármelyik térkép alkalmazás a “Villa Tolnai” beírásával részletes navigációt kínál. 

Rólunk írták

Foglalás

Az elérhetőség ellenőrzéséhez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és mi visszajelzünk Neked a részletekkel.

A ‘Küldés’ gombra kattintásával elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi irányelvben foglaltak. Köszönjük a foglalási szándékot!
Hamarosan jelentkezünk!

Keress minket bizalommal!