fbpx

Házirend

1. Kérjük a kedves Vendégeket megérkezéskor jelentkezzenek be a személyazonosító igazolványokkal a Villa Tolnai Apartmanházba

2. A szállást az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni, a távozás napján 9 óráig lehet maradni.

3. A Vendéglátó bemehet a vendégek távollétében ágyneműcsere és törülközőcsere esetén, vagy ha az apartman veszélyben van. 

4. Vendéglátó informálja a vendéget, de nem feladata a vendég szabadidős tevékenységének megszervezése és a vendég szórakoztatása. 

5. Vendéglátó nem felel a Vendég személyes holmijáért.

6. Az apartmanokba háziállat nem vihető.

7. Vendég az apartmanba nem vihet gyúlékony vagy robbanékony, illetve erős vagy kellemetlen szagú anyagot. 

8. Az éjszakai pihenő 23 órától reggel 8 óráig tart, kérjük kedves Vendégeinket legyenek tekintettel a többi apartmanban pihenőkre. 

9. Kérjük Vendégeinket vigyázzanak az apartman általános színvonalára, kapcsolják ki a nem használt elektromos eszközöket és takarékoskodjanak az árammal és vízzel.

10. Idegeneknek – akik nem tartózkodnak a házban a belépés szigorúan tilos. Amennyiben be nem regisztrált személyt talál a Vendéglátó a házban, a Vendéglátónak jogában áll a bérbeadást azonnali hatállyal felmondani a házirend alapján. 

11. Kérjük Vendégeinket az apartmanokat olyan állapotban elhagyni ahogy találták – tisztán, rendben, károsodás nélkül. 

12. Azon Vendégek, akik a házirendet nem veszik figyelembe és magatartásukkal zavarják az általános rendet és jóérzését, a bérleti szolgáltatást tovább nem vehetik igénybe. 

13. Amennyiben a házirend 12. pontja felmerül, Vendégnek kötelessége az előre lefoglalt teljes bérleti díjat megfizetnie, függetlenül attól, hogy mikor merült fel a probléma és mikortól kellett az apartmant elhagynia. 

14. Érkezéskor a teljesárú Vendégek az apartmanhoz kapnak 1 tekercs WC papírt, személyenként 2 darab törülközőt. További ágynemű-és törülközőcsere igényelhető külön díj ellenében. Ha a szekrényben lévő nyári takarót használni kívánja, kérjük Vendégeinket jelezzék, mert a huzatot külön adjuk oda. A takarót huzat nélkül használni tilos. 

15. A Vendégeink külön megbeszélés alapján igénybe vehetik a kerti bográcsot és/vagy a grillsütőt, használat után az eszközöket kitakarítva, megtisztítva kell hagyni. A tüzelőanyagot, faszenet a Vendégeknek kell biztosítania. 

16. A Vendéglátó által biztosított törülközőt, ágyneműt és egyéb eszközt az épületből kivinni tilos.

17. A Villa Tolnai területén csak a teraszokon és a kertben szabad dohányozni, a szobákban és a fürdőszobában tilos. 

18. Korai elutazás esetén kérjük Vendégeinket, ha kora reggeli órákban pakolnak az autóba,  legyenek tekintettel a pihenő vendégekre is.

19. A Vendég köteles az apartmanban, vagy a Villa Tolnai bármely területén okozott kárt azonnal bejelenteni a Vendéglátónak, és az okozott kárt megtéríteni. Amennyiben a Vendég a szállás díját vagy a károkozás költségét nem hajlandó kifizetni, Vendéglátónak jogában áll a Vendég személyes holmiját visszatartani a teljes tartozás kiegyenlítéséig. 

20. A bérleményt a Vendég takarítja, a háztartási hulladékot a Vendég köteles a szelektív gyűjtőbe vagy a kukába tenni.


Kérjük kedves Vendégeinktől a házirend betártását!

Köszönjük a foglalási szándékot!
Hamarosan jelentkezünk!

Keress minket bizalommal!

Foglalás

Az elérhetőség ellenőrzéséhez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és mi visszajelzünk Neked a részletekkel.

A ‘Küldés’ gombra kattintásával elfogadásra kerülnek az Adatvédelmi irányelvben foglaltak.